Dasz radę!
E-prezes nowym opiekunem działu Imprezy - komentarze
Collapse
X
-
a prezesa trzeba zdegradować lub przenieś na wyższe stanowisko.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Dzięki Piotry! Podeślę listę zadań
Tomku, dobrą robotę czyniłeś, jakbyś znalazł chwilę w przyszłości to chętnie Cię znowu obarczę jakimiś robótkami.
Jacer, rozumiem że też jesteś chętny do podjęcia pewnego wysyłku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
nie, nieja mam wystarczająco pracy.
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Prośba o znotowanie linijka po linijce wszystkich anglicyzmów na które traficie (w nowym wątku) a chętnych anglofili o przetłumaczenie tychże do poprawnej polszczyzny, przyda mi się na później do zaktualizowania tłumaczenia.
Wg schematu [wyrażenie po angielsku] - [tłumaczenie...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Tu można się wyżyć na temat:
https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=135956
W szczególności proszę o komentarze w/s kolejności działań p. 4
(lista otwarta, można oczywiście zamieszczać inne propozycje)....-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Od kilkunastu dni widać działania E-Prezesa, nowego moderatora działu imprezowego:
http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=13
Choć Tomek zarzekał się posiadaniem ograniczonego czasu na te sprawy, prężnie działa i już widać tego efekty. Poza doglądaniem porządku w...-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
2010-08-06, 02:43 -
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Ponieważ Twilight-Alehouse musiał zająć się intensywniej własnym życiem i nie mógł od jakiegoś czasu sprawować opieki nad forumowym działem - Piwo-Konkretnie konieczne było mianowanie nowej osoby na to stanowisko.
Opiekę nad zagraniczną częścią Piwo-Konkretnie obejmuje Sibarh! Ma już...-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
2007-10-03, 01:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment