E-prezes nowym opiekunem działu Imprezy - komentarze
Collapse
X
-
E-prezes nowym opiekunem działu Imprezy - komentarze
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
-
Gratulacje prezesie"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Fiku mika, fiku mika,
niech nam żyje prezes tego kącika,
niech żyję nam!
To śpiewałem ja, Pendragon, piwowar II klasy. Wcześniej nie mogłem, bo miałem monitor w serwisie.Last edited by Pendragon; 2010-08-06, 13:47.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Mam nadzieję, e-prezesie, że w moim wycinku, czyli dziale Warsztatowym nie będziesz nic moderował, z góry mówię, że nie pochwalam
Comment
-
-
Gratki gratki!
(sratki gnatki)
To rymowałem ja Seticzek. Niania.
Wcześniej nie mogłem bo bojkotowałem tłuszczę.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Ponieważ E-prezes z racji innych zajęć nie może zająć się działem imprezowym, poszukuję chętnego lub chętną na zajęcie się ochotniczo opieką nad tym działem. Pracy będzie ok. godzinki tygodniowo
Splendor i satysfakcja z budowania kultury piwnej i pilnowania jako takiego porządku wśród rozwydrzonych BrowarBizowiczów jak zwykle gwarantowana
Znajdzie się ochotni(cz)k(a)?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dla Ciebie mam inne plany- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A dla mnie też masz plany? Lubie siedzieć w planach, mapach...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziDla Ciebie mam inne planyMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Dzięki Pendi i Anteks za chęć wzięcia dodatkowych spraw na swe barki, nie ukrywam, że liczyłem na odzew jeszcze nie zajętych różnymi sprawami w BB. Ale coś chęci w narodzie nikłe... chyba będę musiał sam wybrać ochotnika (jak zwykle).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Czuję się nieco jak ta nauczycielka co to ma wybrać straceńca do rozwiązania zadania przy tablicy i wszyscy nagle szukają pająków po ścianachLast edited by ART; 2011-04-06, 09:07.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment