Aha, dzięki, nie wiedziałem, jakoś mnie ten brand nie elektryzuje...
Piwo Roku 2010 - propozycje
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Dajcie sobie spokój już z tymi licytacjami. ART znajdzie wolną chwile i ruszy z plebiscytem, to sobie każdy będzie mógł ulżyć wtedy
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arbuz_LWO Wyświetlenie odpowiedzijestem za kolegą Markus77
mocne Ciechana jest numerem jeden w swojej klasie lecz nie wątpliwie goni go Lwówek Piastowski...jeśli go jeszcze nie próbowaliście to żałujcie........- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gubik Wyświetlenie odpowiedziNo jest Kasztelan Niepasteryzowany w konserwie jeszczewww.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek08 Wyświetlenie odpowiedziJak dla mnie to kicha z tym kasztelanem.Piłem już nie jedno z różnych dostaw,wyraźny posmak spirytusu.Jedynie co go ratuje to cena.
Comment
-
-
Nie myśleliście o tym by stworzyć kategorie "Browar roku"?
Można nagradzać wtedy dany browar za wiele różnych działań zaczynając od jakości piw, wielkości oferty, wprowadzonych piw, szeroko rozumianego postępu, działań marketingu itd. itd.
Dla mnie również (tak czy tak) Raciborskie jest odkryciem roku
Comment
-
-
Zadałem i nawet głosowałem rok i 2 lata temu. Źle spojrzałem, może tak...
jest kategoria która "algorytmem" tworzy Browar Roku, a może lepiej jednak wziąć pod uwagę oddzielne głosowanie na Browar Roku w którym wzięłoby się pod uwagę więcej czynników niż tylko zsumowanie lokaty danych piw z danego browaru w rankingach lub a może lepiej dodanie w jakiś sposób innych czynników które wpływałyby na wynik tego algorytmu.
No ale to tylko taka propozycja...
Comment
-
Comment