Brak Jabłonowa Gryczanego w kategorii "piwa aromatyzowane".
Wielkie uaktualnienie 2011 - zgłaszanie błędów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rhotaxx Wyświetlenie odpowiedziWitam.
Jeżeli mnie pamięć nie myli, to w 2010 Okocim przeniczne było dostępne na rynku a na liście do głosowania go nie ma...
Pozdr...
Szkopuł jest w tym, że piwo to nie jest polskie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie. Generalnie przydałaby się oddzielna kategoria "specjalne" gdzie zmieściłyby się BPA, Grodziskie, Żytnie, Orkiszowe itp, ale bez karmi i miodowych."Jedno pivo ne vadi!"
"Kupuje tylko w polskich sklepach!"
Comment
-
-
Zaczął się właśnie ostatni dzień plebiscytu. Ja zdążyłem, choć nie bez kłopotów i wątpliwości. Wybór 3 piw spośród czasami kilkuset to rzeczywiście wyzwanie. Przez cały rok robiłem sobie notatki, ale precyzyjne określenie miejsca nie jest łatwe. Ciekawe będą wyniki ostateczne. Ciekawe też kiedy się pojawią?
Comment
-
-
Dopiero teraz spostrzegłem, że w tym roku ubyła nam jedna kategoria - piwa z browarów restauracyjnych. Dlaczego?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDopiero teraz spostrzegłem, że w tym roku ubyła nam jedna kategoria - piwa z browarów restauracyjnych. Dlaczego?Last edited by ART; 2011-02-14, 18:40.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment