A może jakieś ciekawe pomysły na koszulkę..?
Motyw koszulkowy 2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziŻaden z nowofalowych polskich browarów nie zapłacił mi jak dotąd za reklamę jaką jest noszenie jego koszulki zatem podbijam temat bo Hoży Piwowarzy mi się wytrą do wiosny."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
-
Może być datą 1971. Nie obrażę się.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziMoże być datą 1971. Nie obrażę się.
Za pomysł na najbliższym zlocie przyniesiesz mi piwo i będziemy kwita .
PS. Wybrałem jedno z możliwych tłumaczeń, bo jest lotniczo najzajebistsze...
Comment
-
-
Przyglądając się pobieznie modom i zapotrzebowaniu sekciarzy, uwaśam że na koszulce powinien być napis "piję wyłącznie Porter IPA z browarów rzemieślniczych o milionie IBU pochodzących z chmielu z zapachu cytrynym maracuji i ... (w to miejsce wpisać inny dowolny owoc tropikalny o trudnej nazwie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziMotyw koszulkowy to jak serial Moda na sukces. Końca nie widać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTak, w roku po końcu świata ruszy akcja koszulkowa
Comment
-
-
A ja dostałem nówkę, mój rozmiar i nawet z datą 12-13-14 IX. 2014, nie starasz się albo jeszcze zbyt mocno Cię nie cisną"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment