Niezły tekst dla wrzucających kwasy
Motyw koszulkowy 2011
Collapse
X
-
To ja, jako potencjalny nabywca, też wrzucę swoje 0,03 zł.
Sama idea jest słuszna, ale warstwa graficzna mi nie podchodzi.
Alfa jest zbyt wystylizowana, za mało przypomina alfę, a za bardzo wspominany już symbol nieskończoności. Warto byłoby trochę skrócić te ramionka.
Chmielowa szyszka za bardzo wygląda jak ognisko lub jak choinka. Za mało kojarzy się z chmielem. Proponuję dorzucić tam jeszcze ze dwie szyszki, będzie bardziej wiadomo, o co chodzi.
Hasło jest w porządku, ale może przydałoby się jakieś dodatkowe wyjaśnienie? Może "Lud pragnie goryczy?"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yavo Wyświetlenie odpowiedziNie no, to jest litera alfaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Nieskończoność, bo koślawa leżąca ósemka z oderwaną połową prawego brzuszka?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie znam innego źródła alfakwasów, ale chętnie się douczę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie znam innego źródła alfakwasów, ale chętnie się douczę"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pies Baskervillów miał coś z bydlęcia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPies Baskervillów miał coś z bydlęcia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie znam innego źródła alfakwasów, ale chętnie się douczęMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziGranulat, ekstrakt...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi...które są zrobione z....?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA czy w ramach reedycji dało by się zamówić koszulinę z uTYSKIwaniem? Prawdopodobnie miałbym jednego chętnego.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
Comment