I może to i lepiej
Motyw koszulkowy 2011
Collapse
X
-
CHWDHGB
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziDla mnie bomba. Dodał bym apostrof przed "s" ale nie jestem pewien co by to znaczyło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziJa popieram Fido, ale też bym wprowadziła jakąś modyfikację. Z angielską gramatyką od dawna nie miałam styczności, ale coś mi tu nie gra. Może inaczej -co konkretnie Tomolku chciałeś wyrazić tym sformułowaniem?
Comment
-
-
Nie wiem, co Wam nie gra, Chmiel Angels, czyli Anioły Chmielu - jest poprawnie.
Ale ja głosuję za propozycją Albeertosa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, co Wam nie gra, Chmiel Angels, czyli Anioły Chmielu - jest poprawnie.
Mi się nie podoba. Można dać ewentualnie Hop's Angels, ale to takie jakieś pretensjonalne.Last edited by Rycho_128; 2011-08-03, 13:24.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
O, mata: http://www.mojawyspa.cba.pl/teksty/hells_angels.htm Zamiast czachy szyszka chmielu.
Tylko dlaczego tam apostrofu nie ma? Powinien być jak w ryj strzelił.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziO, mata: http://www.mojawyspa.cba.pl/teksty/hells_angels.htm Zamiast czachy szyszka chmielu.
Tylko dlaczego tam apostrofu nie ma? Powinien być jak w ryj strzelił.
Rzeczywiście Chmiel's Angles rzeczywiście lepiej wygląda Chmiel Angels lepiej brzmi. Nie wiem dlaczego w oryginale nie ma apostrofu w słowie hell.
Oba zaproponowane hasła nie mają sensu bez właściwych skojarzeń.
Chmiel/Chmiel's/Chmiels Angels ze słynnym gangiem motocyklowym, Higway to Chmiel z równie słynną płytą jeszcze słynniejszego zespołu
Comment
-
-
Pomysł z Angelsami jest teoretycznie fajny, ale ma jeden mały defekt - za profanowanie "barw" można być przez prawdziwych Angelsów mocno poturbowanym. Oczywiście jest mało prawdopodobne, że się takiego spotka idąc w takiej koszulce, ale jeśli już, to wtedy nie będzie do śmiechu. Mówię poważnie.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPomysł z Angelsami jest teoretycznie fajny, ale ma jeden mały defekt - za profanowanie "barw" można być przez prawdziwych Angelsów mocno poturbowanym. Oczywiście jest mało prawdopodobne, że się takiego spotka idąc w takiej koszulce, ale jeśli już, to wtedy nie będzie do śmiechu. Mówię poważnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJest poprawnie, ale musi być Chmiel's Angels, inaczej cały dowcip szlag trafia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziW sumie się zgadza, ale jako okoliczności łagodzące na pewno wezmą pod uwagę bliską ich sercu tematykę tej profanacji
No i w Polsce szansa na to jakby mniejsza niż np. za Wielką Wodą...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Nie taka znikoma bo chyba w tym roku widziałem we Wrocku kolumnę "HE Poland" na stacji CPN a później na mieście.
Podobało mi się zgranie dwudziestu-kilku motocyklistów w przejeździe przez miasto, idealne zrozumienie intencji prowadzącego.
Ktoś wie co oznaczają u nich kolory rękawów?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment