Zapomniałeś o miodzie
Motyw koszulkowy 2011
Collapse
X
-
Owoce do dżemu, aromaty do perfum, miód do chleba albo rozgrzewającego mleka na przeziębienie, a chmiel do piwa (z wyłączeniem gatunków nie chmielonych, o których na odwrocie koszulki lub na jej froncie, jeśli zamawiający zdecydował się umieścić niniejszy tekst właśnie na odwrocie).
Zapomniałem o wykrzykniku: !Last edited by żąleną; 2011-11-25, 17:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi"Zawsze gdy zamawiasz piwo z sokiem Bóg zabija kotka"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZajebiste! Teraz jeszcze jakiś psycholski rysunek i będzie git koszulka.
Comment
-
-
Zostawi się tylko SOK!
p.s. i mnie się podoba długi oriżinalLast edited by ART; 2011-11-28, 13:12.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A może tak:
Gdy zamawiasz piwo z sokiem Bóg zanosi sie chichotembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedziEeee tam, jak już używacie hasełek z demotów, joemonsterów, kwejków itp.
- to zdecydowanie powinno być coś o cyckach
zwłaszcza, że byłyły ostatnio informacje o powiązaniu piwcia piwa z rozmiarem
Gdy zamawiasz piwo z sokiem cycki ociekają potem
Piwo bez soku, cycki bez biustonoszabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziProszę bardzo:
Gdy zamawiasz piwo z sokiem cycki ociekają potem
Piwo bez soku, cycki bez biustonosza
Piwo naturalne = miseczka DNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
Comment