Proponuję, aby na koszulkach MĘSKICH na kontrze (czyli na plecach ) pojawił się napis, a być może i symbol graficzny "W CIĄŻY NIE PIJĘ ALKOHOLU". Niektórym z pewnością skojarzy się to z działaniami KP, ale bądźmy ponad to...
Żaden z nowofalowych polskich browarów nie zapłacił mi jak dotąd za reklamę jaką jest noszenie jego koszulki zatem podbijam temat bo Hoży Piwowarzy mi się wytrą do wiosny.
Bez histerii, Panowie. Pierzcie koszulki rzadziej , tylko ręcznie i nie wykręcajcie. Prasowanie też możecie sobie darować. I od razu koszulka dłuższy resurs mieć będzie...
Za bronka nie ręczę czy jest jadalny. Jeżeli chodzi o wysyłkę to trzeba doliczyć 14 zeta, albo 3 eurosporty, albo 100 ukraińskich wiewiórek (hrywien). Dolków nie przyjmuję. Chętnych zapraszam na PW. Zapisy do zakończenia łykendu.
Witam Szanowne Grono.
Mam do oddania cztery segregatory z kompletnymi polskimi etykietami (tzn. jeśli oczywiście występują - etykieta, kontretykieta, krawatka). Wszystkie etykiety są wyeksponowane estetycznie i czytelnie posegregowane browarami, wszystkie pochodzą z wypitych osobiście...
Comment