Ty zatem nie wiesz co to jest długie oczekiwanie
Aktywacja forum Browar.biz w aplikacji mobilnej Tapatalk.
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2011-05-26, 08:45.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A właściwie co nie działa? Naocznie stwierdziłem u Qbolanda że działa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Widać błędnie założyłem że BBowiec to wg Dreadsa BrowarBizowicz a nie posiadacz urządzenia BlackBerry.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A czy jest jakaś inna funkcjonalność niż w tapatalk? Nie chciałbym przeładować strony kupą skryptów dających takie same efekty - a obie aplikacje są odpłatne dla użytkownika końcowego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziCzy BrowarBizowicze używający jej na innych platformach są zadowoleni?Poszukuję
Comment
-
-
Działa na Tapatalk, ale nie mogę ogarnąć interfejsu, znacząco różni się od przeglądarkowego. No chyba, że coś przeoczyłem. Najbardziej brakuje mi linka "Lista piw" w "Piwa - konkretnie", czyli to, z czego najczęściej korzystałbym "w terenie". No nic, w razie potrzeby, trzeba będzie zmagać się z wersją przeglądarkową; no chyba, że coś przeoczyłem. (?)If shit happened, take a hostage.
Comment
-
-
lista nie jest standardowym elementem forum, więc przez tapatalk nie zobaczysz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Rozumiem, ale szkoda - naiwnie nie zdawałem sobie z tego sprawy, a to główna funkcjonalność Forum, z jakiej korzystam. To nic, dobrze, że w ogóle jest w wersji przeglądarkowej. W sumie trudno mi sobie wyobrazić realizację funkcjonalności listy jako standardowy element forum.If shit happened, take a hostage.
Comment
-
-
Browar.biz via tapatalk nabiera innego wymiaru.
Jestem super zadowolony uzyskanym efektem.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment