Usunięto post o rozkładanych podstawkach pod kufel... a ja tak się nastarałem żeby wbić zdjęcia Heinekena w tym stylu....
usunięto o rozkładanych podstawkach?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Zdjęcia mimo starań "nie wbiły się" a autor wątku jako związany biznesowo z tematem, nie uzgodnił wcześniej możliwości umieszczania informacji komercyjnych w BrowarBizie.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-05-12, 12:41.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Miasto Ústí nad Orlicí, a dokładniej dzielnica Hylváty dołączyła do grona miejsc w których po latach przywrócono tradycję warzenia piwa.
Browar działał w latach 1892-1940 r. W kwietniu 2003 r. budynki przy ulicy Pivovarskiej służyły jako magazyny.
Z pierwotnego browaru zachował...-
Channel: Czechy
-
-
Szkoda, że na otwarcie browaru pogoda nie dopisała i akurat w godzinach popołudniowych zaczęło mocno padać i zrobiło sie zimno.
Na podstawkach powstanie browaru datują na 2018 rok, natomiast pierwsza warka została uwarzona w lutym tego roku, a uroczyste otwarcie odbyło sie weekend...-
-
-
Następny mikrus na mapie Równego nosi nazwę Stahlberg. Trochę z tym jest zamieszania, gdyż używa się też nazwy Stalewa Hora, co oczywiście znaczy to samo. Raz piszą tak, raz tak... Zostańmy już przy tej pierwszej nazwie, która umieszczona jest na szkle czy podstawkach. Koncept tego przedsięwzięcia...
-
Channel: Ukraina
2020-07-16, 21:01 -
-
W tym roku w Pradze w dzielnicy Karlin swoje podboje otworzył nowy browar- Pivo Karlin. Tym samym w tej dzielnicy działają już dwa browary i od siebie są oddalone o niecały kilometr.
Dla tego idą z browaru Dva Kohouti nie omieszkaliśmy zahaczyć o nowy browar Karlin. Browar i restauracja...-
-
-
Witam!!!
Od nie dawna jestem zbieraczem polskich podstawek piwnych.
Lecz ostatnio zauważyłem pewne małe różnice w podstawkach Żywca.
Niby wygląda tak samo, ale różnice są widoczne po po dokładnym przyjżeniu sie podstawkom.
Najwiecej różnic widocznych jest na...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment