Twilight_Alehouse w redakcji Browar.bizu - komentarze
Collapse
X
-
Twilight_Alehouse w redakcji Browar.bizu - komentarze
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
I to jest bardzo słuszna koncepcja. Gratuluję browar.bizowi dobrego transferu. Jeszcze przydałoby się trochę zmienić układ strony głównej, żeby nie było tak, że są dwa newsy na krzyż i jednego już nie można zobaczyć (chodzi mi o tego z Bartkiem).
-
-
To zachęcam - młodzież musi zapier..ćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziI to jest bardzo słuszna koncepcja. Gratuluję browar.bizowi dobrego transferu. Jeszcze przydałoby się trochę zmienić układ strony głównej, żeby nie było tak, że są dwa newsy na krzyż i jednego już nie można zobaczyć (chodzi mi o tego z Bartkiem).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziModernizacja żywego organizmu zaczęła się od kwestii redakcyjnych. Sugestie dotyczące wyglądu strony prosiłbym kierować do odpowiedniego wątku.
Comment
-
Comment