"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
To musi szybko opanować kwestię, że stół jest upier****ny...
Monitor.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Obiecuję zaangażowanie równe gaży, a nawet niższe (bo wyższe jest niemożliwe). Mam nadzieję, że wyjaśni to wszelkie wątpliwości, a jeśli nie, mogę udzielić wywiadu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
To Żą ma na imię Kuba? Nie wiedziałem
Łicz rimajndzmi:
Dawno, dawno temu, pewnie jakieś 8 lat będzie, przebywając w Warszawie i będąc umówiona na spotkanie z sekcją warszawską spotkałam się już z częścią z nich i stworzyliśmy plan działania na wieczór. Idziemy sobie ekipą w kierunku jakiegoś podejrzanego lokalu i pada hasło, że trzeba zadzwonić do Żą i mu powiedzieć, gdzie będziemy. No to ciach - telefon w dłoń i do dzieła. A trzeba Wam wiedzieć, Drogie Dzieci, że Żą mieszkał podówczas jeszcze ze swoimi własnymi rodzicami i nie zaposiadał zbrodniczego narzędzia zwanego telefonem komórkowym (fuj). No i odebrała Szanowna Mamusia. Koleżankę Marusię wtedy zatkało, bo co miała powiedzieć, że z Żąleną chce rozmawiać Na szczęście ktoś w towarzystwie szybko podpowiedział: "KUBA"
Tyle wspomnień, a teraz liczę na ciekawą przyszłość redakcyjną Żą, znając jego wywiady, to liczę od czasu do czasu na jakieś niezłe jaja, a nie tylko na poważnie
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
Podróżując w styczniu tego roku po różnych Stanach USA miałem okazję spędzić kilka dni na słonecznej Florydzie.
Jeden dzień został poświęcony na wycieczkę do Key West.
Key West jest najdalej wysuniętą na zachód wyspą należącą do archipelagu Florida Keys.
Odległość...
zastanawiam się nad stworzeniem platformy do społecznościowego finansowania piwa domowych piwowarów, takich którzy np brali udział w jakimś konkursie dostali wyróżnienie lub zajęli jakieś miejsce niekoniecznie pierwsze
Nasz forumowy sojowy oddział bojowy Kuba Nowicki alias Żąleną dołączył do BrowarBizowej redakcji. Zajmie się wywiadami z osobami z branży. Mam nadzieję że systematycznie
Na pierwszy cel wzięty został Marek Jakubiak, którego Żą wypytywał o sprawy związane z browarem...
Comment