"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
To musi szybko opanować kwestię, że stół jest upier****ny...
Monitor.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Obiecuję zaangażowanie równe gaży, a nawet niższe (bo wyższe jest niemożliwe). Mam nadzieję, że wyjaśni to wszelkie wątpliwości, a jeśli nie, mogę udzielić wywiadu.
Łicz rimajndzmi:
Dawno, dawno temu, pewnie jakieś 8 lat będzie, przebywając w Warszawie i będąc umówiona na spotkanie z sekcją warszawską spotkałam się już z częścią z nich i stworzyliśmy plan działania na wieczór. Idziemy sobie ekipą w kierunku jakiegoś podejrzanego lokalu i pada hasło, że trzeba zadzwonić do Żą i mu powiedzieć, gdzie będziemy. No to ciach - telefon w dłoń i do dzieła. A trzeba Wam wiedzieć, Drogie Dzieci, że Żą mieszkał podówczas jeszcze ze swoimi własnymi rodzicami i nie zaposiadał zbrodniczego narzędzia zwanego telefonem komórkowym (fuj). No i odebrała Szanowna Mamusia. Koleżankę Marusię wtedy zatkało, bo co miała powiedzieć, że z Żąleną chce rozmawiać Na szczęście ktoś w towarzystwie szybko podpowiedział: "KUBA"
Tyle wspomnień, a teraz liczę na ciekawą przyszłość redakcyjną Żą, znając jego wywiady, to liczę od czasu do czasu na jakieś niezłe jaja, a nie tylko na poważnie
Comment