Ja mam pomiędzy 54 a 57, nie mogę się doliczyć.
Ankiety - propozycje
Collapse
X
-
To widzę, że jestem w czołówce.
DP wykazał 114 polskich browarówWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziInicjatywa fajna, szkoda, że nie przejdzie i uschnie zanim szef się pochyli- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPochylałem się 15 lat, jak widać ze słabym skutkiem.
Nie to, żebym się czepiał, moja aktywność ogranicza się przede wszystkim do recenzowania piw z zagranicy, do czego staram się przykładać w miarę rzetelnie (zdjęcie, opisy etc). I dla mnie nie ma znaczenia większego jak będzie wyglądać strona startowa. I tak znajdę co chcę znaleźć i miejsce gdzie coś dodać. Nikt mnie zresztą przez te prawie 7 lat bytności tutaj nie "zaktywizował" do dodatkowej działalności, że się tak wyrażę Niemniej jednak jeśli komuś się choć trochę momentami chce chcieć podziałać w innych obszarach, nawet jeśli epizodycznie, to może warto skorzystać i zrobić delikatny retusz takiej choćby ankiety. I nie wymagający dodatkowych inwestycji. To przecież w końcu Twoje dziecko...
A tak na marginesie i z czystego sentymentu. Tak wyglądały nasze flagowce gdy browar.biz mniej więcej kończył trzeci rok swojego żywota:
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziArtur, wybacz, ale nie bardzo rozumiem Twój sarkazm.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedzi. To przecież w końcu Twoje dziecko...Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment