Kiedyś myślałem nad utworzeniem podobnego programu ale zabrakło motywacji i chęci. A tu proszę - podczas nadrabiania zaległości na forum napotkałem się na tak przyjemną informację. Super, dzięki wielkie autorowi aplikacji.
BrowarBizowy Dziennik Piwny w Androidzie - komentarze
Collapse
X
-
-
Powtórzę się super sprawa!
Zgłaszam inicjatywę, by Shejanowi zapłacić za użytkowanie (ściągnięcie DP). Jeśli podasz numer konta, to chętnie zapłacę za tą aplikację.
Najdroższe narzędzie jakie znalazłem w Markecie to koszt 20-30zł. Uważam, że należy Ci się choćby tyle (symboliczne piwo, noi może dwa) za dostarczenie tego narzędzia.PoszukujęComment
-
Fajnie, że aplikacja spełnia swoje główne zadanie. Ma nawet niewielkie, ale jednak stałe grono aktywnych użytkowników z czego jestem bardzo rad. Podziękowania za cenne uwagi
Powtórzę się super sprawa!
Zgłaszam inicjatywę, by Shejanowi zapłacić za użytkowanie (ściągnięcie DP). Jeśli podasz numer konta, to chętnie zapłacę za tą aplikację.
Najdroższe narzędzie jakie znalazłem w Markecie to koszt 20-30zł. Uważam, że należy Ci się choćby tyle (symboliczne piwo, noi może dwa) za dostarczenie tego narzędzia.Jeśli ktoś pragnie podziękować w postaci piwka (chętnie przyjmę domowe wyroby
) lub równowartości w pln zapraszam na priva, na pewno się dogadamy
Aplikacja jest i nadal będzie darmowa!
No risk, no funComment
-
No risk, no funComment
-
Dwa piwa dodałem bez problemu.
Za trzecim piwem PINTA a'la Grodziskie wyskakiwał błąd: Nie dodano piwa lub błędne ID piwa.
Co jest nie tak? W browar.biz'owym DP mam w nazwie "krzaczki" w androidowym nie. Może tu coś nie gra?PoszukujęComment
-
Dodam może jeszcze coś na temat historii bo chyba mało kto wie, że po kliknięciu wybranego piwa mamy menu do wyboru. Ma to ułatwiać dodawanie parę razy tych samych (lub podobnych) piw.No risk, no funComment
-
Wczoraj przy dodawaniu piw zauważyłem następujące rzeczy:
1. Nie dodało mi ceny (nie jestem pewien czy w rubryce groszy cokolwiek wpisałem, może było 0, anie 00)
2. Polskie znaki zamieniły się w "krzaczki"PoszukujęComment
-
2. Faktycznie, zapomniałem o tymZrobiłem polskie znaki i inne specjalne literki dla miłośników zagranicznych piw (upublicznie niebawem, jak przetestuje wraz z paroma innymi poprawkami).
Klawisz menu -> Dodaj inne piwo -> wybierz cośNo risk, no funComment
-
Dodawałem piwo i w formularzu Andriodowym wpisałem 7 w rybryce zł, w rubryce gr nie wpisałem nic, domyślnie jest tam 0. Gdy przeglądałem DP w browar.biz zauważyłem brak cen.
We wcześniej dodawanych piwach miałem zawsze cenę z groszami (5,60 czy 7,40) i było ok.
Teraz zrobiłem ekseryment dodałem piwo i:
-gdy w klepałem cenę 45,52 wszystko było ok
-przy wklepaniu ceny 50,00 cena piwa w browar.bizowym DP nie pojawiła sięPoszukujęComment