Kiedyś myślałem nad utworzeniem podobnego programu ale zabrakło motywacji i chęci. A tu proszę - podczas nadrabiania zaległości na forum napotkałem się na tak przyjemną informację. Super, dzięki wielkie autorowi aplikacji.
BrowarBizowy Dziennik Piwny w Androidzie - komentarze
Collapse
X
-
Powtórzę się super sprawa!
Zgłaszam inicjatywę, by Shejanowi zapłacić za użytkowanie (ściągnięcie DP). Jeśli podasz numer konta, to chętnie zapłacę za tą aplikację.
Najdroższe narzędzie jakie znalazłem w Markecie to koszt 20-30zł. Uważam, że należy Ci się choćby tyle (symboliczne piwo, noi może dwa) za dostarczenie tego narzędzia.Poszukuję
Comment
-
-
Fajnie, że aplikacja spełnia swoje główne zadanie. Ma nawet niewielkie, ale jednak stałe grono aktywnych użytkowników z czego jestem bardzo rad. Podziękowania za cenne uwagi
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziPowtórzę się super sprawa!
Zgłaszam inicjatywę, by Shejanowi zapłacić za użytkowanie (ściągnięcie DP). Jeśli podasz numer konta, to chętnie zapłacę za tą aplikację.
Najdroższe narzędzie jakie znalazłem w Markecie to koszt 20-30zł. Uważam, że należy Ci się choćby tyle (symboliczne piwo, noi może dwa) za dostarczenie tego narzędzia.No risk, no fun
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziJedyne co można się czepić to wielkość - 2,2MB (0,6MB przenosi się na SD ale 1,64MB zostaje). Nie jest to zbyt dużo i nawet jak na mój Wildfire ma nadal dość miejsca ale ewentualnie jakby Ci się nudziło, to można spróbować go odrobinę odchudzić.No risk, no fun
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziDwa piwa dodałem bez problemu.
Za trzecim piwem PINTA a'la Grodziskie wyskakiwał błąd: Nie dodano piwa lub błędne ID piwa.
Co jest nie tak? W browar.biz'owym DP mam w nazwie "krzaczki" w androidowym nie. Może tu coś nie gra?
Dodam może jeszcze coś na temat historii bo chyba mało kto wie, że po kliknięciu wybranego piwa mamy menu do wyboru. Ma to ułatwiać dodawanie parę razy tych samych (lub podobnych) piw.No risk, no fun
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziJa się zastanawiam jak dodać piwo domowe albo zagraniczne...
Edit: Dobra, już wiem.
Edit2: Udało mi się dodać piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziWczoraj przy dodawaniu piw zauważyłem następujące rzeczy:
1. Nie dodało mi ceny (nie jestem pewien czy w rubryce groszy cokolwiek wpisałem, może było 0, anie 00)
2. Polskie znaki zamieniły się w "krzaczki"
2. Faktycznie, zapomniałem o tym Zrobiłem polskie znaki i inne specjalne literki dla miłośników zagranicznych piw (upublicznie niebawem, jak przetestuje wraz z paroma innymi poprawkami).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziA mi mimo że widoczny jest czas przy wszystkich piwach mam 00:00
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika diebels Wyświetlenie odpowiedziPodpowiedz jak? bo nie widzeNo risk, no fun
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika shajen Wyświetlenie odpowiedzi1. Opisz dokładniej, jeśli możesz
We wcześniej dodawanych piwach miałem zawsze cenę z groszami (5,60 czy 7,40) i było ok.
Teraz zrobiłem ekseryment dodałem piwo i:
-gdy w klepałem cenę 45,52 wszystko było ok
-przy wklepaniu ceny 50,00 cena piwa w browar.bizowym DP nie pojawiła sięPoszukuję
Comment
-
Comment