Przeinstalowałem, zniknęły wszystkie piwa i browary
BrowarBizowy Dziennik Piwny w Androidzie - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziOd paru dni podczas próby dowolnej operacji na serwerze (aktualizacja bazy, dodanie piwa) dostaję komunikat "nieznany błąd, spróbuj później".Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pewnie coś się zmieniło na serwerze Shajena. Trzeba czekać na autora- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mam trochę rzeczy na głowie i zapomniałem Drobna awaria serwera po mojej stronie, za co z góry przepraszam. Tymczasowo postawiłem serwer niedokońca stabilnie, jednak powinno działać. Niebawem powinno wszystko wrócić do normy (choć będą to zmiany niezauważalne). W przyszłości proszę o jakieś privy do mnie (wtedy duuużo szybciej naprawię bo leci na maila).
Wszystkie opisane powyżej problemy powinni zniknąć, jeśli by tak się nie stało dajcie znać.No risk, no fun
Comment
-
-
Zaprenumeruj sobie ten wątek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
O czytaj częściej browar.bizVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Jak nie urok, to sraczka, teraz "podana data jest nieprawidłowa". Uch!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJak nie urok, to sraczka, teraz "podana data jest nieprawidłowa". Uch!Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Widzę, że jakieś większy kłopoty się pojawiają. Trzeba działać. Jak tylko uporam się z sesją to wezmę się na poważnie za wszystkie błędy. Widzę, że wszelkie zmiany ad-hoc zdecydowanie źle wychodzą, dlatego też proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na solidną poprawkę.
Aha, wszelkie problemy bardzo proszę w miarę treściwie wysyłać do mnie na priv, bardzo mi to pomoże, a Wam również w przyszłości
Póki coNo risk, no fun
Comment
-
-
Lepiej byłoby, jak wspomniał Art, żebyś zaprenumerował ten wątek (możesz dostawać maila po każdym poście tu napisanym). Jeśli info pójdzie tylko na Twoje PW, pozostali nie będą nic wiedzieć o problemach.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
zdezaktualizowana baza?
Chyba się zestarzała baza ściągana do programu (mimo, że pisze że mam najnowszą) - chciałem dodać "Dobry Wieczór" z Pinty i nie ma go na liście (w bazie browar.biz zostało dopisane do piwa "Wesołych Świąt"). Do tego jak wybiorę rzeczone "Wesołych Świąt" to piwo się nie dodaje na serwer i dostaję błąd "Błąd podczas dodawania piwa: Nie wybrano piwa lub błędny ID piwa". Inne piwo z Pinty (Browar na Jurze) się dodało prawidłowo.
Może trzeba by wymyślić jakiś mechanizm który będzie automatycznie aktualizował bazę ściąganą przez aplikację po aktualizacji bazy browarbizowej?Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziMoże trzeba by wymyślić jakiś mechanizm który będzie automatycznie aktualizował bazę ściąganą przez aplikację po aktualizacji bazy browarbizowej?
*UWAGA*
Wiem, że nowo dodane piwa (których nie było wcześniej w bazie) pojawiają się na końcu rozwijalnej listy w programie, a nie w porządku alfabetycznym. Błąd ten leży już po stronie aplikacji, a nie bazy danych, więc zajmę się nim później.No risk, no fun
Comment
-
Comment