Dziwi mnie tez brak w 10-ce debiutow "Swiatecznego" z Kormorana - srednia ocene na pewno ma wyzsza od produktow z Jablonowa.
Plebiscyt na Piwo Roku 2011 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi"Pinta - Świąt nie będzie" i najebany św Mikołaj z butelką stouta (oczywiście pił z gwinta). Dobrze wpisywałoby się w dotychczasową estetykę etykiet.
Estetyka A.D. 2011 przechodzi powoli do historii.
Comment
-
-
Nie tak łatwo mnie zadziwić, ale cieszę się z Waszej decyzji. Zdaniem mym każda zmiana, to będzie zmiana na lepsze. Mam nadzieje, że wyjdzie Wam na dobre, a przez to pośrednio całemu polskiemu rynkowi piwa.
Edit: Na Twoim miejscu zmieniłbym podpis w stopce.Last edited by Seta; 2012-02-06, 13:42.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Najbardziej zdziwiło mnie wysokie miejsce Leżajska pszenicznego to jakieś nieporozumienie żeby był lepszy choć by nawet od Konstancina
i uważam tez że mimo wszystko że piwa z browaru Sulimar są słabe i nie zasługują na tak wysoką ocenę
Ciechan miodowy moim zdaniem jest dużo gorszy od Jabłonowa
Comment
-
-
Cieszy mnie zwycięstwo Ataku Chmielu, piwo jest fenomenalne i warte swojej ceny (oby jednak nie była wyższa niż teraz ).
Martwi mnie natomiast słaba pozycja Konstancina, o ile Żytnie znalazło właściwe uznanie to Mazowieckie nie załapało się nawet na 10 miejsce w swojej kategorii (a jest to wg mnie lepsze piwo od większości swoich konkurentów, nawet kilku tych z pierwszej piątki). Czarny Dąb również słabiutko, rozumiem że swego czasu piwosze narzekali na kwaśność tych piw ale od jakiegoś czasu takie Mazowieckie (zwłaszcza w wersji niepasteryzowanej) trzyma formę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNie tak łatwo mnie zadziwić, ale cieszę się z Waszej decyzji. Zdaniem mym każda zmiana, to będzie zmiana na lepsze. Mam nadzieje, że wyjdzie Wam na dobre, a przez to pośrednio całemu polskiemu rynkowi piwa.
Edit: Na Twoim miejscu zmieniłbym podpis w stopce.
Comment
-
-
-
Ciesza mnie wysokie miejsca Ciechana Lagerowego oraz Ataku Chmielu, bo to 2 najlepsze piwa jakie pilem w 2011 roku. Drugie miejsce zdobyla Pierwsza Pomoc, jedyne piwo z Pinty, ktorego nie probowalem. Czy ja je jeszcze gdzies dostane skoro jest takie dobre?
Comment
-
-
Tak jak można było się spodziewać kategoria Debiutu i Piwa Roku została obsadzona przez Atak Chmielu, pytanie było jak duża to będzie wygrana. No i widać, ze to jest kompletny nokaut! Prawie 3-krotna przewaga nad drugim w kolejności Lagerowym jeśli chodzi o Debiut i prawie 4-krotna w kategorii Piwo Roku! Skala zwycięstwa robi wrażenie! Gratulacje i mamy nadzieję na ciekawe premiery w roku bieżącym.
Specjalne gratulacje należą się też Krzysztofowi - Bierhalle Warszawa znalazło się w Top 10 każdej kategorii, w której brało udział. Niezłe osiągnięcie jak na browar restauracyjny.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Well... Zwycięstwo PINT-owych piw dość zdecydowane, czego zresztą należało się spodziewać. Patrząc na wyniki - powinni jeszcze uwarzyć piwo mocne oraz portera, i będą mieli komplet. Zastanawiam się tylko, czy PINTA się w przyszłym roku nie opatrzy. Zooobaczymy.
Jak dla mnie zaskoczeniem jest wysokie miejsce "Leżajska Pszenicznego". GCH 2011 zgodnie z przewidywaniami. Żałuje nieobecności w rankingu piw z Namysłowa."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Zastanawiam się tylko, czy PINTA się w przyszłym roku nie opatrzy. Zooobaczymy.
Żałuje nieobecności w rankingu piw z Namysłowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziWydaje mi się, że akurat ten browar niczego sensownego nie warzy w obecnej chwili, więc i nieobecność sensacją nie jest.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziAle chyba Ciechan Wyborny, nie Lagerowy?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment