Ja już od kilku dni przeprowadzam aktywną degustację i wreszcie,gdy po sporym nadwyrężeniu kieszeni, ustaliłem swoich faworytów, dowiedziałem się, że na skutek braku aktywności na forum, nie mogę głosować. No cóż-następny rok degustacji pozwoli mi chyba jeszcze mocniej uwierzyć w jakość Kormorana i Ciechana.
Plebiscyt na Piwo Roku 2011 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelkr55 Wyświetlenie odpowiedziNo cóż-następny rok degustacji pozwoli mi chyba jeszcze mocniej uwierzyć w jakość Kormorana i Ciechana.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
po raz pierwszy brałem udział w plebiscycie i przyznam że wybór bardzo trudny choć "trochę" tych piw wypiłem...
moja czołówka browarów Fortuna, Sulimar, Kormoran kolejność przypadkowa choć bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie piwa z Jabłonowa (Piwna Manufaktura)Last edited by robert19r20; 2012-02-02, 11:24.
Comment
-
-
W plebiscycie biorą udział tylko polskie piwa.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Eh, chciałem zagłosować a tu się okazuje, że tylko aktywni użytkownicy mogą to robić (do tej pory pozostawałem bierny). Tak więc naprawiam błąd i napiszę ten pierwszy post Wszystko po to żeby oddać w przyszłym roku głos na swoich faworytów. Postaram się trochę aktywować bo od tygodnia fermentuje moje pierwsze piwo! Na pewno będzie trochę wrażeń i pytań. Do przeczytania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziTrzeba wprowadzić wymóg minimum 5ciu postów.
Jeden tu, jeden w "przedstaw się", jeden podziękowania za powitania w "przedstaw się", kolejne podziękowania i ogłoszenie światu - "w tym roku zagłosuję!". Da się...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tboniasty Wyświetlenie odpowiedziNiestety dotychczas na forum nic nie pisałem, więc zagłosuję dopiero za rok ;-) Pozdrawiam smakoszy
Comment
-
-
Ciekawy odzew ma plebiscyt. W poprzednich postach naliczyłem pięciu "jednopostowców". Rozumiem, że logują się specjalnie po to, by głosować. Witamy na forum i zapraszamy do aktywności."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Przy czym są to tzw. śpiochy, a nie nowi forumowicze.Last edited by Pendragon; 2012-02-02, 17:14.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziOraz porter Grudniowy z Ciechana.koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grzela67 Wyświetlenie odpowiedziCoś nie bardzo chodzi ten serwis związany z plebiscytem piwa roku. Klikam na "wybierz teraz...." i nic . ta sama pętla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAby brać udział w Plebiscycie należy ......
Rozumiem że na próżno szukałem podsumowywującego "entera" -po całości głosowania.
Zapisze sie "z automatu"?
pozdr
Misza
Comment
-
Comment