Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy
Wyświetlenie odpowiedzi
Plebiscyt na Piwo Roku 2011 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziJak to niebawem, przecież już jest na rynku Alt z Bierhalle i nawet rok temu zajęło trzecie miejsce w kategorii "Piwa ciemne górnej fermentacji"Last edited by Komar_Pafnucy; 2012-02-03, 13:15.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziA jeśli równocześnie nie jest ciemne, czyli jest nieciemne?
Piwo nie może być jednocześnie niejasne i nieciemne, bo wtedy nie jest ani ciemne ani jasne. Chyba, że istnieje jakiś przykład piwa, które jest nieciemne i niejasne ergo ani jasne ani ciemne.Last edited by chemmobile; 2012-02-03, 15:29.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Gadasz niczym rasowy polityk.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ej, noooo... chłopakiiiiii... miało być wesoło. Za mało buziek wstawiłem czy co?Last edited by chemmobile; 2012-02-03, 15:38.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje, wprost przeciwnie - ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziFanatycy z blogów piwnych próbują zdestabilizować Plebiscyt! Granda!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ave_piter Wyświetlenie odpowiedziSpokojnie, żadna granda, żaden fanatyzm. Chodziło mi tylko o to, że blogerzy wysoko oceniają większość piw z Pinty, a raczej są to ludzie którzy wiedzą co nieco o piwie...Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziI co w tym złego? Piwo mają oceniacz spijacze denaturatu?
Comment
-
Comment