Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ave_piter
Wyświetlenie odpowiedzi
Plebiscyt na Piwo Roku 2011 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Kolega ave_piter nabił sobie już 5 postów i w przyszłym roku będzie mógł głosować Jego zdrowie
PS. Nie prowadzę bloga piwnego... Nie jestem tedy fanatykiem??Last edited by Czapayew; 2012-02-03, 16:45."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Witam. Mam pytanie: do kiedy można oddawać głosy w plebiscycie?
Zanim posypią się na mnie gromy - w wątku dedykowanym plebiscytowi, możemy przeczytać:
"Kiedy wybieramy? Plebiscyt trwa od 25.I.2012 do 3.II.2012 włącznie."
Natomiast na maila dostałem wiadomość następującej treści:
"BrowarBizowy Plebiscyt na Piwo Roku 2011 ma się już ku końcowi.
Jeszcze tylko do sobotniego południa (4 lutego), czekam na Twój głos
oddany na najlepsze piwa degustowane przez Ciebie w roku 2011."
Która data jest wiążąca? Z góry dziękuję za odpowiedź.Mors ultima linea rerum.
Comment
-
-
Oddaj głos zaraz i będzie po bólu
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ram Wyświetlenie odpowiedziUff ciężka praca. Oczywiście kategorię Piwa miodowe / aromatyzowane / napoje na bazie brzeczki / pozostałe zbojkotowałemCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Juz po, nie było łatwo, jak był zachęcacz na stronie głównej jakoś łatwiej mi to przychodziło. Chyba po raz pierwszy mogłem oddać swój głos we wszystkich kategoriach, nigdy wcześniej nie udało się mi spróbować piw ze wszystkich kategorii.Grunt to się nie przejmować, piwo pić i obserwować
zbieram ELBING
wymiana--> http://picasaweb.google.com/PacoElbl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziJa mimo wszystko jestem przeciwnikiem bojkotowania tej kategorii, bo poza wieloma mniej lub bardziej udanymi miodowo-owocowo-karmelowymi wynalazkami znajdzie się tam fajne rzeczy jak np. pszenica z miodem z Corneliusa, Zielone z Raciborza, Krzepiak z Ciechanowa, Podpiwek Warmiński, czy nawet małopiwny ale ciekawy Świąteczny "Piernik w piwie" od KormoranaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziOddaj głos zaraz i będzie po bóluMors ultima linea rerum.
Comment
-
-
Do jutra do południa. Poprawiłem w opisie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziTo przecież jasne, że jak nie jest ciemne, to musi być jasne przy założeniu, że nieciemne = jasne, a niejasne = ciemne.
Piwo nie może być jednocześnie niejasne i nieciemne, bo wtedy nie jest ani ciemne ani jasne. Chyba, że istnieje jakiś przykład piwa, które jest nieciemne i niejasne ergo ani jasne ani ciemne.
No dobra, już wiem, dlaczego Odsiecz wiedeńska jest ciemna
Comment
-
-
Ponaglony emilem od Admina, tak jak przedpiszca właśnie chciałem zagłosować a tu przykra niespodziankaLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Widać coś przeoczyłem, powinno już być lepiej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dzięki, już głosujęLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment