Chemmobile i Pendragon moderatorami w Piwo-Gdzie - komentarze
Collapse
X
-
Chemmobile i Pendragon moderatorami w Piwo-Gdzie - komentarze
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
No tak sezon ogórkowy, więc trzeba odgrzewać stare kotlety
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Nie bądź taki skromniacha, pokaż jakie masz parcie na szkło- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzizapraszam do powitania Chemmo i Pendiego na ich już starych poniekąd stanowiskach, z których ci zapewne ciągle jeszcze bardzo się cieszą
Comment
-
-
Ja proponuję Chemmo dorzucić jeszcze roboty, bo od paru miechów kolegę rozpiera wola działania, tylko trzeba ją odpowiednio skanalizować, bo jak na razie po całym forum się rozlewa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziBardzo dobra wiadomość.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Adminu się przeciwstawiać chcesz? No nie wiem, nie wiem czy to dobry pomysł na karierę w Browarbizie"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
@Pendragon
Nowi moderatorzy z lutego tego roku.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa proponuję Chemmo dorzucić jeszcze roboty, bo od paru miechów kolegę rozpiera wola działania, tylko trzeba ją odpowiednio skanalizować, bo jak na razie po całym forum się rozlewaLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
W lutym...
Aaa, czyli nie wie lewica co robi prawica. Czy jakoś tak
Comment
-
-
Przecież to ja jestem od ogłoszeń parafialnych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa proponuję Chemmo dorzucić jeszcze roboty, bo od paru miechów kolegę rozpiera wola działania, tylko trzeba ją odpowiednio skanalizować, bo jak na razie po całym forum się rozlewaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziNie boi ino w tym roku mam inne priorytety finansowe. Już niedługo będę miał nowy uśmiechŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment