a ja juz jestem zmęczony tymi wszystkimi butelkami (co do Braxa jest naprawdę świetna) ale szlag mnie trafia jak tu takich nie skupuja tylko takie, tu inne, tu jeszcze inne, rety, niech wrócą czasy starego dobrego euro i małpek, nic więcej nie trzeba
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
W pasażu hipermarketu Tesco uruchomił się sklep z piwami kraftowymi i małymi browarkami. Sklep ma 8 kranów do nalewania w butelki PET o pojemnościach 0,5 i 1,0 litra.
Lista aktualnie dostępnych piw wyświetlana jest na ekranie wielkiego monitora z pełnymi informacjami o danym piwie....
Z tyłu dawnego Hitu, Tesco (na Górczewskiej) jest spore nowe osiedle. Główną ulicą jest Pełczyńskiego. Przy tej ulicy znajduje się średniej wielkości pizzeria. Kilkanaście 2-osobowych stolików, które w razie potrzeby są zsuwane i kilka stołków barowych. Oprócz głównego "towaru",...
Comment