Reklama TV - Królewskie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9136

Reklama TV - Królewskie

Ponieważ lubię reklamy "z jajem" mające choć trochę humoru w sobie uważam, że 4 reklama kumpli z "autoalarmem" zasługuje, aby ją wyróżnić
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
  • And69
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.06
    • 1487

Lepsza już była " piłkarska " jecz nie kwalifikuje się do tego konkursu .

Comment

• szostak
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.02
      • 1176

Najpierw są reklamy Królewskiego. Podem bługo, długo, bardzo długo nic, a potem cała reszta.
      Ale ja i tak Królewskiego nie pijam. Z patriotycznych względów. Powiedział mi szef Krajowego Związku Plantatorów Chmielu, że browary warszawskie nie używają ani grama polskiego chmielu Nikt mi tego nie zdementował, więc Królewskie od dłuższego czasu omijam z daleka.

Comment

• Krzysztof
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.04
        • 1689

szostak napisał:

Ale ja i tak Królewskiego nie pijam. Z patriotycznych względów. Powiedział mi szef Krajowego Związku Plantatorów Chmielu, że browary warszawskie nie używają ani grama polskiego chmielu Nikt mi tego nie zdementował, więc Królewskie od dłuższego czasu omijam z daleka.

Zapewniam, że browary warszawskie używają Chmiel z okolic Lublina, który jak mi wiadomo leży na terenie Polski.
        Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysztof; 2002-11-28, 12:19.
        Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
        www.twojmalybrowar.pl

Comment

• sebol
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2002.02
          • 66

Reklama Królewskiego jest super!!!

Nareszcie ktoś zrobił reklamę prawdziwie polską poprostu rewelacja.sympatyczni ludzie , kontakty międzyludzkie polska rzeczywistosć a nie jakieś tam pedały.najgorsze że piwo takie cienkie , ale mówimy przecież o reklamie ......
          sebastian30000

Comment

• szostak
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.02
            • 1176

Krzysztof napisał(a)
            szostak napisał:

Zapewniam, że browary warszawskie używają Chmiel z okolic Lublina, który jak mi wiadomo leży na terenie Polski.
            Skoro fachowiec tak twierdzi, to zmieniam zdanie o nie piciu Królewskiego. Ale dalej uważam reklamy tegoż piwa za nie do pobicia.

Comment