Bardzo podoba mi się puszka Dębowego Mocnego. Ale i Volt Strong przyciąga uwagę - fajne dobranie kolorów.
Puszka
Collapse
X
-
Puszka
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak -
Kudłaty napisał(a)
Czesc
Co ty gadasz o butelkach w temacie puszki .
No i przydało by się tez jakieś uzasadnienie tego wyboru.Comment
Related Topics
Collapse
-
W dawnym robotniczym mieście o prostej i wdzięcznej nazwie Székesfehérvár, oddalonym o nieco ponad 60 kilometrów od stolicy Węgier od kilku lat działa interesujący browar rzemieślniczy.
W Székesfehérvár kiedyś produkowano Ikarusy (była to jedna z dwóch fabryk), teraz można napić...-
Channel: Węgry
2022-09-13, 13:54 -
-
Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
-
Channel: Czechy
-
-
Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...-
Channel: Niemcy
2025-01-04, 01:50 -
-
Puszka 0,355 l. znaleziona pod podłogą podczas remontu dworca PKP w przeszłości miasta leżącego w Prusach. Puszka schowana pewnie podczas któregoś z remontów. Czy ktoś z forumowiczów orientuje się jakie to mogą być lata?
...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Imperialny stout, ekstrakt 20°Blg, alkohol 8%.
Całkowicie czarny nie do przejrzenia.
Piana ciemnobeżowo-brązowa, super gęsta o mikroskopijnych oczkach choć przy szkle tworzy też grube bąble. Ściele się na szkle prawie nieprzerwaną "firanką", zaznaczając kręgi po...-
Channel: Czechy
2019-08-03, 12:43 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment