Specjal jasny pełny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • baklazanek
    † 2014 Piwosz w Raju
    • 2001.08
    • 3562

Specjal jasny pełny

Przeglądając swoje albumy z etykietami dostrzegłem coś strasznego Mamy strasznie brzydkie etykiety w kraju!!! No może nie wszystkie są okropne ale biorąc rzecz ogólnie to niestety tak jest. Bądź co bądź głosuję na etykietę z Elbląga, Specjal jasny pełny. Dobry papier plus dobrze dobrane kolory oraz kształt tworzą jak dla mnie najładniejszą etykietę tego roku.
  • szostak
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.02
    • 1176

Czy tąże etykietę można gdzieś obejrzeć? Nie zauważyłem w swojej okolicy tego piwa, więc nie moga na razie podzielić Twej opinii.

Comment

• baklazanek
      † 2014 Piwosz w Raju
      • 2001.08
      • 3562

szostak napisał(a)
      Czy tąże etykietę można gdzieś obejrzeć? Nie zauważyłem w swojej okolicy tego piwa, więc nie moga na razie podzielić Twej opinii.
      Niestety skanera brak

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19292

jeśli jest taka jak na puszce to nie robiłbym szumu. ot taka sobie, ale każdemu wolno mieć swoje zdanie.
        btw, jak niektórzy z was wybierają najlepsze etykiety, etc. tylko z tych co widzieliście? a niby jak? ja wszystkich jeszcze nie widziałem

Comment

• baklazanek
          † 2014 Piwosz w Raju
          • 2001.08
          • 3562

Ja wahałem się miedzy tą na która zagłosowałem a Mocnym Jurajskim z browaru GAB. Na etykiecie jest piękne zdjęcie ruin zamku co bardzo podnosi ocenę tej etykiety ale poza tym zdjęciem reszta wzornictwa jest uboga a zresztą ta etykieta jest chyba z 2001.
          A co do ilości widzianych etykiet to ja też nie wszystkie widziałem!!!! Ale nie ma z pewnością takich wymogów konkursu aby widzieć wszystkie kapsle, etykiety, podstawki czy inne gadżety aby móc zagłosować

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 24007

jest i etykietka Bakłażanka
            Attached Files
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• baklazanek
              † 2014 Piwosz w Raju
              • 2001.08
              • 3562

Dzięki ART.

Comment

• Piwofil
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2002.01
                • 907

Z moich zapisków wynika że zdobyłem tą etykietę dnia 3 pażdziernika 2001, czyli chyba jest poza konkursem, swoją droga nowych, wypuszczonych na rynek w 2002 etykiet jest bardzo mało
                www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

• baklazanek
                  † 2014 Piwosz w Raju
                  • 2001.08
                  • 3562

Piwofil napisał(a)
                  Z moich zapisków wynika że zdobyłem tą etykietę dnia 3 pażdziernika 2001, czyli chyba jest poza konkursem, swoją droga nowych, wypuszczonych na rynek w 2002 etykiet jest bardzo mało

A mi się wydaje że w 2001 obowiązywał jeszcze stary wzór Specjala. No ale z tymi etykietami nigdy nic nie wiadomo

Comment

• Ahumba
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.05
                    • 9136

w zeszłym roku latem NA PEWNO piłem specjala z tą etykietą. nawet był promocyjny konkurs-domino. Dzięki niemu w rodzinie pojawił się jeszcze jeden zegarek na rękę z napisem na kopercie SPECJAL.
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• baklazanek
                      † 2014 Piwosz w Raju
                      • 2001.08
                      • 3562

No to się wkurzyłem No to idę oddać swój głos na inną etykietę

Comment