Za klimat
Dębowe Mocne
Collapse
X
-
Dębowe Mocne
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netTagi: brak -
Mnie się podoba.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Jedna z lepszych etykiet polskich. Dobrze zaprojektowana w szczególności jeżeli chodzi o kolory. Ale ja zostaje nadal przy swoim pierwszym i jedynym typie.Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Jedyny w Wilnie browar w "nowoczesnym" stylu, oferujący szeroki wachlarz kraftowego piwa. Znajduje się w dość sporej piwniczce, ma ok. 10 kranów. Ja próbowałem: IPUTE (Little IPA), Razor Back (bitter) oraz MoliugElis (dyniowe). To ostatnie było najciekawsze. Nie do końca moje klimaty,...
-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:09 -
-
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-06, 14:16 -
-
Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
-
-
-
Idąc od rynku w górę wąską ul. Śkolni i skręcając w prawo w Panską mamy takiego fajnego rodzynka z dobrym piwem.
łukowe sklepienia, drewniane ławy. Ogólnie taki trochę taki rozpiździaj tu panuje. Knajpa prowadzona (tak sobie tłumaczę) przez rekonstruktorów średniowiecznych pochlajimprez...-
Channel: Czechy
-
-
Piwo gotowe do oceny
Np dla piwa z Rakszawy (kod LE) bo akurat Jędrzejów i Głubczyce mają swoje wątki.-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment