Rarytas z Łomży

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    BG SA Zabrze, Łomża Pils
    AaLeX
    Dziwny ten pils. Słodki. W tle nuty goryczkowe, ale naprawdę marginalne. Jako mieszkaniec Niemiec, nie jestem nauczony takich pilsów. Kolejny polski pils z woltażem 6%. Przecież to jest absurd i nie spełnia definicji tego gatunku. Barwa złota. Piana została. Zapach ziołowy, chmielowy. Tylko...
    2024-08-08, 18:31
  • Javox
    Northern Monk, Shipwrecked
    Javox
    Piwo dla słodziaków Piña Colada IPA

Zawartość alko 7.0%

Piana - na dłużej cienka, pełna warstewka.
    Lacing - sporo.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony blady żółto jasno pomarańczowy
    Aromat - słodko... kokos i cytrusy.
    Smak - słodkawe...
    2024-02-28, 01:19
  • Axl2
    Słodkie piwo z ekstraktu
    Axl2
    Witam wszystkich,

Trochę głupio się przyznać ale od kilku lat robię piwo z brewkitu i w końcu pomyślałem żeby spróbować z ekstraktem + chmiel. Chciałbym zrobić słodkie piwo w stylu Raciborskiego, Łomży czy też Krajan Irlandzkie ciemne. Czy jesteście w stanie pomóc w doborze...
    2023-11-12, 21:50
  • darkowaw
    sprzedam zbiór etykiet polskich
    darkowaw
    Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
    Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
    - etykiety powklejane w 4 segregatorach
    ...
    2022-09-25, 16:09
  • mor842
    Sprzedam kamionkowy kufel
    mor842
    Sprzedam kamionkowy kufel nie istniejącego, niemieckiego browaru Donnerbrau Saarlouis. Prawdopodobnie pochodzi z lat 30-tych. Stan zachowania bardzo dobry. Bez ubytków i pęknięć z dobrze zachowanym "nadrukiem". Stare oznaczenie pojemności. Nie wiem jak go wycenić. Więc śmiało można...
    2020-01-26, 21:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...