Bakłażanka typ nr 2 (Zwierzyniec odpadł ze względu na to że był jednak z lat wcześniejszych)
Bosman 2
Collapse
X
-
Bosman 2
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Tak to mój typA dlaczego ta podstawka mi się podoba?? Pomysł z wiaterkiem jest bardzo fajny. I ta wylatująca pianka z kufla. Głosuje na tą podstawkę.
-
Piecia napisał(a)
czy ta aby też nie była sprzed 2002? mam ją u siebie juz dość długo ale pewny nie jestem
Niestety nie jestem wyspecjalizowany w podstawkachJa ją zdobyłem w tym roku ale niestety nie znaczy to że powstała ona w tym roku.
Comment
-
Potwierdzam - nie z tego rokuComment
-
And69 napisał(a)
Bakłażanek masz pecha z tymi waflami , co nie wybierzesz to stary
Zaraz pójdę do drukarni i wymyślę swoją własną podstawkęComment
-
Ta podstawka na pewno nie jest z tego roku. Ja ją zbobyłem w tamtym roku nad Bałtykiem w Pustkowie.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
A mnie się podoba Bosmana wafelek. Super. Ja głosuję na Bosmana.
Po co ta dyskusja czy to podstawka z tego roku czy nie z tego, czy może z grudnia 2001 czy ze stycznia 2002. Czy to aż tak istotne ? Szkoda że Art z Pivarią nie wybrali 10, no może 20 podstawek do oceny i byłoby po sprawie - a tak ile forumowiczów tyle podstawek. W rezultacie może wygrać podstawka zdobywając np. tylko 5 głosów bo na 100 innych oddano po 1 głosie. I co teraz ?NoLeafCloverComment