Krajan - za czarno-żółte barwy
Krajan
Collapse
X
-
Krajan
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netTagi: brak -
De gustibus non disputandum est"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Też się zastanawiałem, ale ten pierwszy wydał mi się ładniejszy, więc na niego postawiłem.
A tak wogóle, to czy jesteście całkowicie pewni że jest to tegoroczny kapsel? Wydaje mi się że zdobyłem go wcześniej....Dick Laurent is dead.Comment
-
slavoy napisał(a)
Też się zastanawiałem, ale ten pierwszy wydał mi się ładniejszy, więc na niego postawiłem.
A tak wogóle, to czy jesteście całkowicie pewni że jest to tegoroczny kapsel? Wydaje mi się że zdobyłem go wcześniej....
Też mi się coś wydaje że kapsel jest z poprzedniego roku. Mam namyśli raczej ten pierwszy niż drugi. Ale ten drugi wydaje mi się że widziałem na Irlandzkim na sylwestra . Więc chyba oba są z poprzedniego roku.Comment
-
Ja głosuję na tego czarnego. Ale Dębowy kapselek jest też ładny. Niemniej obstaję przy Krajanie.NoLeafCloverComment
-
konkurs jest zakończony i czeka już jedynie na podsumowanie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
4,5 % alk. (pewnie z racji laktozy gęstości nie podali). Termin do 20.04.2025
Akurat za milk stoutami nie przepadam i pewnie dlatego nie będę obiektywny. Stouty wszelakie jednak lubię i co jakiś czas do milka wracam.
Już po nalaniu piana znika do zera, nagazowanie minimalne...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-02-12, 15:35 -
-
Rodzinny browarek powstały w 2015 roku w miejscowości 10 km na zachód od centrum Nürnberg. Najszybciej można tu dojechać pociągiem do stacji Zirndorf i dojść 1300 m, ewentualnie podjechać autobusem 70 lub 72.
Odwiedziliśmy browar 29.11.2023. Żółty, 2-piętrowy budynek ze spadzistym...-
Channel: Niemcy
-
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Hann. Münden leży w odległości około 25 km na północny-wschód od Kassel. To jeszcze Górna Saksonia ale tuż przy granicy z Hesją. Łatwo tu dojechać często kursującymi pociągami.
Miasteczko nieduże (około 25 tys. mieszkańców) ale pięknie położone w widłach łączących się...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment