UWAGA! Niniejszy temat służy teraz już tylko po to, by informować o wprowadzonych usprawnieniach PremiumKonta!
====================================
Pełną informację o PremiumUżytkownikach i możliwościach rozszerzonego konta umieściłem w tym oto miejscu:
http://www.browar.biz/premium.php
Zapraszam!
PremiumUżytkownik - Rozszerz możliwości swojego Konta w Browarze!
Junior Member - Member - Senior Member to już znasz. Teraz pora na PremiumUżytkownika (Premium Member).
Co czai się za tą nazwą?
m.in. takie oto zalety
Dodatkowo w planie:
+ Twój adres w postaci [Nazwa Użytkownika].browar.biz, kierujący bezpośrednio do strony z Twoim profilem, który będzie poszerzony o wybrane przez Ciebie informacje.
+ w przyszłości planuję uruchomić pewną sieciową grę związaną z piwem, ale jest to jeszcze zbyt tajny projekt żeby o nim więcej pisać - jednakże już wiem, że aktywne uczestnictwo będzie dostępne tylko dla Użytkowników grupy Premium
[i jeszcze jest trochę innych propozycji ale to może byłoby za dużo jak na jeden raz]
Koszt takiego rozszerzenia funkcjonalności swojego konta wynosi
49,18zł netto / rok (tj. równe 60 zł wraz z VATem)
Jeśli zatem podoba Ci się Browar, moja powyższa propozycja oraz masz ochotę wesprzeć Browar materialnie - skontaktuj się ze mną!
uwagi i pytania proszę kierować tutaj
Pełną informację o PremiumUżytkownikach i możliwościach rozszerzonego konta umieściłem w tym oto miejscu:
http://www.browar.biz/premium.php
Zapraszam!
PremiumUżytkownik - Rozszerz możliwości swojego Konta w Browarze!
Junior Member - Member - Senior Member to już znasz. Teraz pora na PremiumUżytkownika (Premium Member).
Co czai się za tą nazwą?
m.in. takie oto zalety
- konto email @browar.biz
- brak reklam
- do 20% zniżki na produkty oferowane przez Browar.biz (np. koszulki), a później także zniżka na produkty dostępne w internetowym sklepie Browaru
- dostęp do Usenetu przez Forum (grupy anglojęzyczne związane z piwowarstwem)
- oznaczenie Premium Member (lub wybrane dowolne inne zamiast obecnego "stopnia" np. Senior Member)
- zwiększenie limitu na PW - 500 szt.
- dodawanie do galerii/działu kolekcjonerskiego bez limitu czasowego
- rozszerzone możliwości wyszukiwawcze
- bezpłatne miejsce na 1 ogłoszenie w newsletterze (do 180 znakow + link) - dot. ogłoszeń prywatnych związanych z piwem
- wydzielony dział Forum dostępny tylko dla Użytkowników Premium
- rozszerzona funkcjonalność Dziennika Piwnego (np. dostęp do statystyk globalnych)
- rozszerzanie funkcjonalności konta wedle propozycji/możliwości wykonania
Dodatkowo w planie:
+ Twój adres w postaci [Nazwa Użytkownika].browar.biz, kierujący bezpośrednio do strony z Twoim profilem, który będzie poszerzony o wybrane przez Ciebie informacje.
+ w przyszłości planuję uruchomić pewną sieciową grę związaną z piwem, ale jest to jeszcze zbyt tajny projekt żeby o nim więcej pisać - jednakże już wiem, że aktywne uczestnictwo będzie dostępne tylko dla Użytkowników grupy Premium
[i jeszcze jest trochę innych propozycji ale to może byłoby za dużo jak na jeden raz]
Koszt takiego rozszerzenia funkcjonalności swojego konta wynosi
49,18zł netto / rok (tj. równe 60 zł wraz z VATem)
Jeśli zatem podoba Ci się Browar, moja powyższa propozycja oraz masz ochotę wesprzeć Browar materialnie - skontaktuj się ze mną!
uwagi i pytania proszę kierować tutaj
Comment