Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Rangi użytkowników na świeżo
    ART
    Junior, Member i Senior poszły w odstawkę.

Wrzucone zapytanie w kierunku AI wypluło taki zestaw

​...
    2024-09-15, 14:42
  • ART
    Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer
    ART
    W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
    2020-08-07, 11:09
  • pepperoni
    Literatura o piwie, browarach i kolekcjach
    pepperoni
    Cześć!
    Kłania się (brew nickowi) Gizbern, który ma kłopoty z odzyskaniem dawno nieużywanego konta.

Chciałbym polecić Koleżankom i Kolegom kilka książek o polskim i światowym browarnictwie, których chciałbym się pozbyć.

Autorami części z nich są...
    2020-05-06, 10:30
  • ciner
    Ranking piw
    ciner
    Cześć,

zapraszam do odwiedzenia mojej strony z rankingiem piw https://browariat.pl Nie ma na niej jeszcze ocen i nie chcę ich sztucznie generować, jak komuś się spodoba i będzie chciał pooceniać to trzeba założyć sobie konto. Spokojnie nie wysyłam żadnego spamu, to moja prywatna...
    2019-01-31, 11:24
  • becik
    Fałszywa korespondencja z Ebay
    becik
    od jakegoś miesiąca czasu otrzymywałem listy z Ebaya z prośbą o uaktulanienie konta oraz zweryfikowanie moje loginu i passworda, oczywiście nie robiłem tego przez link zamiesczony w mailu. Następne maile głosiy, że jeśli tego nie zrobię moje konto zostanie zlikwidowane. Podesłany link też...
    2005-08-06, 10:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...