newsletter - faux pas

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Iwka95
    Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1
    Iwka95
    Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
    Z góry dziękuję !!...
    2023-09-04, 00:15
  • ART
    Profil Użytkownika
    ART
    Jak już co niektórzy wypatrzyli, kilka dni temu doszły nowe zakładki do profilu Użytkownika, jednak nie były jeszcze aktywne.
    Sukcesywnie będę je uzupełniał. Na pierwszy ogień poszła zakładka z piwami, która zawierać będzie info o ocenianych piwach przez Użytkownika.
    ...
    2003-04-16, 00:20
  • BENYCZ
    Informacje w profilu uzytkownika
    BENYCZ
    Mam male pytanko.Czemu w profilu uzytkownika zamieszczacie tak malo informacji o sobie ? Chyba nikt sie nie wstydzi tego co robi czy skad jest.Ludzie laczy nas wspolna pasja i dobrze by bylo bysmy lepiej znali nasza Piwna Brac. Wasze
    2005-09-22, 16:23
  • Prusak
    Łódź, Odyńca 23, Alkohole
    Prusak
    Bardzo ciekawy mały sklepik w zdegradowanym domu przy bocznej Kilińskiego niedalego dworca Chojny. Reprezentatywny wybór rzemieślników, wybór też dla amatorów czeskiego piwa oraz dla (nielicznych jak sądzę na bbizie) fanów Jako. Do tego starsza pani, z którą można sobie pogawędzić. W...
    2017-12-17, 21:20
  • ART
    Kurier Piwny - biuletyn / newsletter
    ART
    Nasz browarowy Kurier Piwny, czyli biuletyn elektroniczny, ukazujący się zazwyczaj co dwa tygodnie, tym razem musi wytrzymać przerwę 4-tygodniową pomiędzy wydaniami.

Następne wydanie planowane jest na 8-9 kwietnia.
    Za opóźnienia przepraszam zainteresowanych i liczę na...
    2004-04-01, 23:36
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...