przerwa w działaniu serwera

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Przerwa urlopowa - 14-lipca - 30 lipca
    ART
    Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.

Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
    Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...
    2023-07-09, 16:52
  • dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 02:37
  • ART
    2007.12.19 - przerwa w działaniu serwera / aktualizacja oprogramowania od ok. 20:00
    ART
    Jutro wieczorem nastąpi aktualizacja części oprogramowania BrowarBizu.

Strony www BrowarBizu będą w związku z tym w godzinach od ~20.00 - do ~4.00 rano dnia następnego niedostępne. Przynajmniej taka jest pesymistyczna prognoza

Nie dotyczy to innych usług poza...
    2007-12-18, 21:37
  • darekd
    Nepomucen, Nepo No Title
    darekd
    Mam problem z wpisaniem tytułu, bo browar najwyraźniej chciałby zapomnieć o nazwie Nepomucen, ale firma tak jest zarejestrowana...

Quadrupel w półlitrowej puszce, hm...

24,5% ekstr.
    10,5% alk.

Po otwarciu puchy poczułem galaretkę malinową z odrobiną...
    2024-11-29, 01:44
  • dadek
    Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
    dadek
    Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
    2024-11-19, 05:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...