Od 9. Stycznia ok. 18.00 przesyłki emailowe wysyłane za pośrednictwem Browar.biz na konta onetu (@onet.pl, @op.pl, etc.) są zawracane przez Onet, który uznał przesyłki Browar.biz za spam i umieścił nasz serwer na czarnej liście (po raz kolejny bezpodstawnie zresztą). Sprawa jest obecnie wyjaśniana. mam nadzieję że wszystko wróci niedługo do normy. za utrudnienia przepraszam.
problem z listami: Browar.biz -> Onet.pl
Collapse
X
-
problem z listami: Browar.biz -> Onet.pl
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
z tego też powodu nastąpiło opóźnienie wysyłki kolejnego numeru Kuriera Piwnego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
sprawa została wyjaśniona. z pozytywnym skutkiem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment