Po kolejnej podwyżce opłat za serwer musiałem znaleźć głównego winowajcę dość wysokich dawek transferu w ostatnim czasie.
Wyszło na to że szablon strony który jest odpowiedzialny za wyświetlanie konkretnej dyskusji należał do wagi superciężkiej.
Został zatem odchudzony [Jednak tylko dla wybranego Stylu/Skórki pt. "Browar - Full").
Jeżeli jesteś bardziej przywiązana/y do poprzedniej wersji - oczywiście pozostaje możliwośc wyboru poprzedniej formy wyświetlania.
Jak to zrobić?
1) przekliknij się do:
Edytuj Opcje
2) pod koniec strony w ostatnim zestawie opcji znajdziesz rozwijane menu "Styl / Kolorystyka Forum"
3) Wybierz z listy - Browar - Full - poprzedni
4) Zapisz zmiany wysyłając Formularz (Przycisk pt. "Zapisz Zmiany")
Czasem może zdarzyć się że przeglądarka zaskoczy dopiero po ponownym jej włączeniu.
jeżeli coś nie będzie hulało - proszę dać mi znać.
Wyszło na to że szablon strony który jest odpowiedzialny za wyświetlanie konkretnej dyskusji należał do wagi superciężkiej.
Został zatem odchudzony [Jednak tylko dla wybranego Stylu/Skórki pt. "Browar - Full").
Jeżeli jesteś bardziej przywiązana/y do poprzedniej wersji - oczywiście pozostaje możliwośc wyboru poprzedniej formy wyświetlania.
Jak to zrobić?
1) przekliknij się do:
Edytuj Opcje
2) pod koniec strony w ostatnim zestawie opcji znajdziesz rozwijane menu "Styl / Kolorystyka Forum"
3) Wybierz z listy - Browar - Full - poprzedni
4) Zapisz zmiany wysyłając Formularz (Przycisk pt. "Zapisz Zmiany")
Czasem może zdarzyć się że przeglądarka zaskoczy dopiero po ponownym jej włączeniu.
jeżeli coś nie będzie hulało - proszę dać mi znać.
Comment