aha, zapomniałem wspomnieć że w wyniku otrzymania wyjątkowo wulgarnego listu od sfrustrowanego anonima z Lublina ok. tygodnia wstecz - spiąłem się w sobie i załadowałem loga browarów w ubiegły piątek.
nie obyło się bez tragicznej pomyłki (Zwierz podszył się pod Szwejka ), którą wykrył powrócony z urlopu kolega JAckson (dzięki) a którą to poprawiłem chwilę wstecz.
aha, jeśli znajdą się jeszcze jakieś babole proszę o wiadomość, co by frustracja nie narastała
W międzyczasie Spiż-Katowice został uzupełniony o własne piwa, ale nie jestem pewien czy już wszystkie uwarzone są na miejscu i tamże się już je serwuje. jak dotąd same sprzeczne informacje
Od wczoraj Strzelec ze względu na transformację własnościową, czyli przejście pod rządy Royal Unibrew (sic) widnienieje jako "Browar Jędrzejów" a na liście browarów jako "Jędrzejów [ex. Strzelec]".
Za jakiś czas nawiasy kwadratowe z zawartością znikną
W wyniku uwag osoby zarządzającej Sulimarem (Sulimar / Kiper / Cornelius) wczoraj zmieniła się nazwa tego podmiotu w naszej bazie danych z nieoficjalnej nazwy Kiper na oficjalną nazwę firmy: Sulimar / Sulimar Sp. z o.o.
Przepraszam za ewentualne utrudnienia w poruszaniu się po serwisie.
Comment