ponieważ mam nieco spraw do zainstalowania, dzisiaj przez chwilę nie będzie dostępu do serwisu. za utrudnienia przepraszam.
aktualizacja oprogramowania - czwartek - 13.04.2006 - od ok. 23:00
Collapse
X
-
aktualizacja oprogramowania - czwartek - 13.04.2006 - od ok. 23:00
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
szykujcie się na zagładę.
konec nadciąga
zaraz oszaleję,
ratujcie swe posty
ratujcie swe pw
nic nie ocaleje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
sprawy teczniczne mam za sobą, teraz trzeba by jedynie posprzątać to rumowisko. zatem przyuważone i niedziałające sprawy, które na pewno funkcjonowały tuż przed czasem ww aktualizacji proszę mi meldować albo na PW abo na email, albo najlepiej w temacie:
Twoje pytania dot. Browaru i komentarze dot. spraw poruszanych w tym dziale, propozycje usprawnień, zmian, etc.
ogólnie rzecz biorąc modyfikacje jako takie dotyczyły struktury wewnętrznej i wizualnie tylko drobne szczegóły się zmieniły (wiem, wiem, jeszcze dużo przede mną, statystyki, kilka działów, etc. ).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment