błąd w wyświetlaniu wątków w trybie innym niż "liniowo"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24006

błąd w wyświetlaniu wątków w trybie innym niż "liniowo"

kilka osób, które korzystały z nieliniowego lub hybrydowego sposobu wyświetlania wątków zauważyły że w kilku dyskusjach nie są wyświetlane wszystkie posty.

problem jak na razie czeka na rozwiązanie, w międzyczasie można korzystać z trybu liniowego aby wszystkie posty były wyświetlane.

jak wspomniałem sprawa dotyczy tylko kilku wątków (np. prasówka czerwiec 2006) niemniej jednak uczulam na tą sprawę.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
    grzeber
    Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
    2025-01-25, 16:56
  • e-prezes
    Perła, Doppel bock
    e-prezes
    Na etykiecie z dopiskiem "Koźlak dubeltowy" oraz na kapslu (nowym) "Sezonowe specjalności". Czyli zapowiada się być może odświeżenie starszych produktów (porter dostał już wcześniej nowy wygląd) oraz stworzenie czegoś nowego. Być może na bazie doświadczeń ze...
    2024-01-24, 14:47
  • dadek
    Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
    dadek
    Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
    2023-11-22, 05:14
  • banaszek
    Ankieta do magisterki - Banaszek prosi o wsparcie :-)
    banaszek
    Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
    2022-03-10, 10:35
  • dadek
    Hajnówka, Gajowa 1 a, Browar Markowy (nowy)
    dadek
    Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
    2020-09-06, 01:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...