Wysyłanie wiadomości email do Użytkowników - opcja tymczasowo wyłączona [odwołane]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Mała aktywność użytkowników naszego forum.
    AaLeX
    Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
    2024-07-29, 16:05
  • ART
    Rangi użytkowników na świeżo
    ART
    Junior, Member i Senior poszły w odstawkę.

Wrzucone zapytanie w kierunku AI wypluło taki zestaw

​...
    2024-09-15, 15:42
  • dadek
    Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
    dadek
    Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
    2024-11-19, 05:20
  • Javox
    Amber, Mewa
    Javox
    Pils Bałtycki z alko 5.7%

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - złoto.
    Aromat - mineralność i słód.
    Smak - słodkawe i zbożowość, lekka trawiastość, start lekka piwnica, nuty ziołowe,...
    2025-03-17, 18:25
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
    dadek
    Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
    2025-02-12, 03:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...