Notorycznie składający (z błędnym adresem) zamówienia w sklepiku BrowarBizowym Paweł Job - jest proszony o kontakt.
Paweł Job - proszony o kontakt
Collapse
X
-
Paweł Job - proszony o kontakt
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
-
Channel: Śląskie
-
-
-
Małe ogłoszenie parafialne,
Kol. rrebisz proszony o kontakt na maila browar @ Browar biz ale niechaj pisze z innego adresu niż się rejestrował bo ten nie działa i moje odpowiedzi wracają jako niedoręczone.-
Channel: Przy piwie
2019-03-01, 11:41 -
-
Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D
Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:
Nocleg: jeśli spanie...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Dzień dobry,
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
- Loading...
- Koniec listy.