23. lipca 2009, tj. w nocy ze środy na czwartek między 1:00 a 6:00 rano mogą (ale nie muszą) wystąpić zakłócenia w dostępie do Browarbizu i wszelkich naszych usług w związku z pracami technicznymi w serwerowni. Z góry przepraszam za ewentualne utrudnienia.
2009.07.23 - 1:00-6:00 - Możliwy brak dostępu do BrowarBizu
Collapse
X
-
2009.07.23 - 1:00-6:00 - Możliwy brak dostępu do BrowarBizu
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Poprosiłem mózg neuronowy o opisanie historii BrowarBizu, bo pamięć już nie ta
...
-
Channel: Przy piwie
-
-
W związku ze zmianą adresu IP dla Browar.biz mogą wystąpić utrudnienia w dostępie do strony i jej usług dzisiaj od 16:00 przez czas rozgłoszenia nowego adresu w światowych DNSach. Może to potrwać do 72 godzin, zazwyczaj trwa to kilka godzin. Z góry przepraszam za utrudnienia.
-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
2015-12-18, 14:17 -
-
W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
-
-
-
3. grudnia 2010, tj. w piątek między 17:00 a 22:00 wystąpi krótka przerwa w dostępie do Browarbizu i wszelkich naszych usług. Będę uzupełniał RAM w naszym serwerze.
Z góry przepraszam za ewentualne utrudnienia.-
2010-12-02, 02:44 -
-
Tu można się wyżyć na temat:
https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=135956
W szczególności proszę o komentarze w/s kolejności działań p. 4
(lista otwarta, można oczywiście zamieszczać inne propozycje)....-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
- Loading...
- Koniec listy.