wreszcie !
już za ok. tydzień - tj. 22 maja - będę składał zamówienie na koszulki (t-shirty) Browaru, żeby móc zdążyć na Żywiecki maraton.
będą 2 dwukolorowe nadruki na koszulce:
- małe logo Browaru z przodu
- większy nadruk z tyłu
(oba zaprezentuję w temacie, jak tylko będą gotowe)
Rozmiary:
- standardowo: XL
- S | M | L | XXL
Kolory:
- standardowo: granat
- biały, żółty, czerwony, niebieski, pomarańczowy, khaki, szary
Cena:
- standardowo: 38zł
- dla PremiumUżytkowników: 32zł [więcej informacji dla PU | dowiedz się jak stać się PU]
kolor i rozmiar można sobie zarezerwować u mnie do 21 maja, wysyłąjąc do mnie PW, email, albo kontaktując się ze mną w inny sposób. później składam zamówienie i dla spóźnialskich koszulki dostępne będą tylko w standardowym kolorze i rozmiarze, czyli ciemnogranatowa XL-ka.
UWAGA! Kolega Slavoy zaproponował jeszcze pewną ciekawą opcję:
Jeśli zbierze się kilkanaście osób chętnych można za kilkuzłotową dopłatą przygotować "wprasowanki" ze swoim nickiem, tak aby koszulka była bardziej unikatowa i pomagała np. na giełdach kolekcjonerskich w identyfikacji danego Browarowicza!
komentarze/pytania/sugestie proszę kierować tutaj:
cdn.
[18.V - poprawione daty]
już za ok. tydzień - tj. 22 maja - będę składał zamówienie na koszulki (t-shirty) Browaru, żeby móc zdążyć na Żywiecki maraton.
będą 2 dwukolorowe nadruki na koszulce:
- małe logo Browaru z przodu
- większy nadruk z tyłu
(oba zaprezentuję w temacie, jak tylko będą gotowe)
Rozmiary:
- standardowo: XL
- S | M | L | XXL
Kolory:
- standardowo: granat
- biały, żółty, czerwony, niebieski, pomarańczowy, khaki, szary
Cena:
- standardowo: 38zł
- dla PremiumUżytkowników: 32zł [więcej informacji dla PU | dowiedz się jak stać się PU]
kolor i rozmiar można sobie zarezerwować u mnie do 21 maja, wysyłąjąc do mnie PW, email, albo kontaktując się ze mną w inny sposób. później składam zamówienie i dla spóźnialskich koszulki dostępne będą tylko w standardowym kolorze i rozmiarze, czyli ciemnogranatowa XL-ka.
UWAGA! Kolega Slavoy zaproponował jeszcze pewną ciekawą opcję:
Jeśli zbierze się kilkanaście osób chętnych można za kilkuzłotową dopłatą przygotować "wprasowanki" ze swoim nickiem, tak aby koszulka była bardziej unikatowa i pomagała np. na giełdach kolekcjonerskich w identyfikacji danego Browarowicza!
komentarze/pytania/sugestie proszę kierować tutaj:
cdn.
[18.V - poprawione daty]
Comment