Do sklepu Browaru trafiła nowa pozycja wydawnicza - "Tradycje piwowarskie na Pomorzu Zachodnim" - 44-stronicowa książ(ecz)ka wydana z okazji wystawy na ten sam temat, która to odbyła się w Koszalińskim Muzeum kilka tygodzni wstecz:
Tradycje piwowarskie na Pomorzu Zachodnim
Collapse
X
-
Tradycje piwowarskie na Pomorzu Zachodnim
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Oj, długo to nie trwało i książka została całkowicie wymieciona ze sklepiku. W planie jest dodatkowa dostawa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTOj, długo to nie trwało i książka została całkowicie wymieciona ze sklepiku. W planie jest dodatkowa dostawa.
zaprszam zatem oczekujących na książeczkę - do sklepu:
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
książeczka znowu pojawiła się w magazynie.
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment