Śrutownik Porkert S150

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• zasada
    Śrutownik Brewferm - Grain Gorilla
    zasada
    Kupiony jako używany z dwa lata temu. Wykorzystany tylko kilkukrotnie. W związku ze zminimalizowaniem warzenia stał się zbędny.
    350 PLN za śrutownik w takim stanie wydaje mi się korzystną i niespotykaną w Internetach ceną.
    Preferowany odbiór osobisty - poznańska WIlda, wysyłka...
    2024-08-27, 14:18
  • ART
    Powódź 2024 a browary w Czeskiej Republice
    ART
    Krakus założył wątek o polskich browarach na terenach objętych żywiołem powodziowym
    https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ce#post2342029

a za naszą południową granicą w Czechach niestety też kilka browarów padło ofiarą wielkiej wody:...
    2024-09-17, 20:37
  • dadek
    Czechy, Hlízov 230, Pivovar Holanďan
    dadek
    Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
    Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
    2023-11-03, 00:29
  • dadek
    Czechy, Bakov 4, Bakovský pivovar
    dadek
    Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
    2023-06-30, 00:55
  • heckler
    Czechy, Ivančice, Kounická 1736/86, Pivovar Ivančice
    heckler
    Szkoda, że na otwarcie browaru pogoda nie dopisała i akurat w godzinach popołudniowych zaczęło mocno padać i zrobiło sie zimno.
    Na podstawkach powstanie browaru datują na 2018 rok, natomiast pierwsza warka została uwarzona w lutym tego roku, a uroczyste otwarcie odbyło sie weekend
    ...
    2023-05-09, 15:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...