Od teraz dostępny w sklepiku BrowarBizowym jest całkiem świeża publikacja Leszka Ruma - Ilustrowany leksykon piwa. Ponad 1500 haseł, ładne wydanie, twarda okładka. Zapraszam:
Ilustrowany leksykon piwa
Collapse
X
-
Ilustrowany leksykon piwa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Przypominam o okresowej zmianie haseł na nigdy wcześniej nie wykorzystywane.
Dotyczy to także innych serwisów z których korzystacie i POD ŻADNYM POZOREM nie korzystajcie w innych serwisach z tych samych wcześniej używanych haseł gdzieś indziej. Przypomnijcie sobie także o...-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
2017-06-05, 10:43 -
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Kempe, Hans-Joachim & Ulrich Schmilewski:
Bürgerliches Brauhaus Breslau Aktiengesellschaft.
128 stron, twarda okładka, język niemiecki, nakład 100 egzemplarzy, cena 20 euro.
Autor Hans-Joachim...1 Photo2024-08-18, 20:14 -
Nabyłem książkę za ok 50 zł.
Wydana bardzo ładnie.
Przypuszczałem,że będzie to kieszonkowe kompendium wiedzy o piwie ale się zawiodłem.
Leksykon jest szalenie chaotyczny i powierzchowny.Powierzchowność byłaby uzasadniona,bo nie da się opisać wszystkiego ale należałoby...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
- Loading...
- Koniec listy.