Od 1. stycznia Poczta Polska zwiększyła opłaty za najlżejsze przesyłki oraz dodała nową opcję - przesyłki 20-30 kg (wcześniej przesyłki tylko do 20kg). W związku z tym zaktualizowane zostały ceny przesyłek w naszym sklepiku - szczegółowa tabela opłat znajduje się w naszym regulaminie:
Koszty przesyłek i czas dostawy
Collapse
X
-
Koszty przesyłek i czas dostawy
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Od 1. stycznia br. Poczta Polska zwiększyła opłaty za najlżejsze przesyłki do 10kg. W związku z tym zaktualizowane zostały ceny przesyłek w naszym sklepiku - szczegółowa tabela opłat znajduje się w naszym regulaminie:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
domyślny czas wysyłki zamówionych towarów w sklepiku BrowarBizowym
Ponieważ nasz sklepik mimo odciążenia z części asortymentu dla domowych piwowarów (to już ponad rok temu ) i posiadania skromnego asortymentu - w wyniku rosnących obrotów (ale znowu jeszcze nie tak dużych by zatrudnić kogoś do obsługi) zaczął zjadać mi znowu dużo czasu, chciałbym uporządkować sprawy z czasem wysyłki.
Proponuję teraz czas wysyłki zamówionych produktów - do 5 dni roboczych - tak aby raz w tygodniu:
- w poniedziałek spakować wszelkie zamówienia z ostatnich dni
- we wtorek rano wystać swoje na poczcie.
Nie chciałbym być źle zrozumiany - jestem wdzięczny za zamówienia, przychód ze sklepiku w wydatny sposób zasila budżet BrowarBizu. Tyle że poza obsługą sklepiku muszę jeszcze popracować nad zawartością BrowarBizu więc proszę o wyrozumiałość w tym względzie. Pakowanie i hurtowe wysyłanie mogę przeprowadzić dużo sprawniej.
A może jednak czas już na zatrudnienie kogoś do pomocy...
...ale w tym momencie nie chcę nawet myśleć o ilu nowych sprawach musiałbym myśleć decydując się na taki krok- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Od jakiegoś czasu koszty przesyłek Pocztą Polską znowu pogalopowały w górę. Niestety na domiar złego do standardowych cen za przesyłki pocztowe, które są zwolnione z VATu jestem zmuszony naliczać VAT 22% i żadne refakturowanie nie pomoże.
Z ciężkim sercem zaktualizowałem ceny przesyłek w naszym sklepiku, co nie wygląda zachęcająco. Chyba czas na wybór Kuriera...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment