Kto to widział na żywo, jest zachwycony. Kufel piękny. Dlatego będzie tylko na specokazje.
Kufel Browaru - wersja droższa - edycja nr 1
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Ci na Z zawsze musieli czekać, już się prawie do tego przyzwyczaiłem.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
dzisiaj poszła ostatnia partia przesyłek.
proszę nie panikować
jeśli do kogoś nie dotrze kufel/kufelki do przyszłotygodniowej środy (14.VIII) proszę o kontakt. mam jednak nadzieję że wszystko obejdzie się bez żadnych ekscesów...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisal/a
dzisiaj poszła ostatnia partia przesyłek.
proszę nie panikować
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
wysyłka się przedłużyła, więc musiałem uspokoić nastroje!
pozytywną rzeczą przy ewentualnych następnych sprawach wysyłkowych jest to, że będę miał już odpowiednie przygotowanie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
pewnie sporo wody upłynie zanim podobne cudo się pojawi!
następne w kolejce będą kufle "codziennego użytku"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Całe szczęście. U mnie Poczta Polska się postarała i dostarczyła przesyłkę w całości. Teraz dwa CUDOWNE kufelki stoją na honorowym miejscu. Od czasu do czasu będą przechodzić CHRZEST BOJOWY.
Comment
-
-
Wchodzę dziś do sklepu "Piwowar" (Lublin ul.Braci Wieniawskich) a tam na półce stoją kufle "Browaru". Widać Art część serii sprzedał (wstawił) do sklepu. Cena niestety trochę wyższa- 90 zł. Ale jeżeli ktoś się nie załapał, a ma ochotę zapłacić tę cenę- chętnie będę pośredniczył- mają jescze kilka sztuk.
Comment
-
-
Może zrobił to Art a może i nie. Jest wśród producentów paskudna praktyka. Np. wydawnictwo, mennica itp. drukuje na czyjeś zamówienie atrakcyjną książkę lub wybija medal. I robi to w ilości 105% zamówienia. A potem handluje na własną rękę nie ponosząc specjalnych kosztów (prawa autorskie, projekt medalu, reklama itp.). Niczego nie przesądzając całkiem możliwe, że tak było i tym razem. Jeśli zrobiono to za plecami Arta może być niezła zadyma.
Comment
-
Comment