Jak by co to pomożemy Artowi skopać kilka tyłków
Kufel Browaru - wersja droższa - edycja nr 1
Collapse
X
-
do sklepu poszły dwa kufle z tego co się orientuję. kufle nie były co prawda tworzone z myślą o dalszym odsprzedawaniu, ale przecież nikomu nie zabroniłem tego czynić. jak ktoś ma ochotę to może swój zamówiony kufel sprzedać i za 1000 złotych.
jeśli Was to pocieszy, limitowana edycja jest jeszcze bardziej limitowana niż miała być w założeniu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nic nie odbyło się za moimi plecami, jeśli o to chodzi. dziekuję za troskę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
tzn. że nikt nie dostanie po pysku??Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
no ok, ździelę kogoś dzisiaj, tak pro forma...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
jeśli Was to pocieszy, limitowana edycja jest jeszcze bardziej limitowana niż miała być w założeniu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja przyjeżdzam z wakacji uradowany że zaraz je zobaczę, wypróbuję, nacieszę się nim..... i komunikat że jest pęknięty .
Przyszedł cały, ale ktoś go z rodzinki za bardzo oglądał i chyba mu się coś omcknęło .
Szkoda mi słów(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
A co się stało - stłuczka?
i tym oto sposobem zostało wykonanych 57 sztuk. z tego co teraz słyszę to coraz mniej się ich ostało.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Czyli wartość kufli rośnie
Jeszcze trochę i będziemy właścicielami kolekcjonerskich rarytasówŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Trzeba będzie do tego kufla podchodzić z prawdziwym pietyzmem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
behemoth napisał(a)
Wchodzę dziś do sklepu "Piwowar" (Lublin ul.Braci Wieniawskich) a tam na półce stoją kufle "Browaru". Widać Art część serii sprzedał (wstawił) do sklepu. Cena niestety trochę wyższa- 90 zł. Ale jeżeli ktoś się nie załapał, a ma ochotę zapłacić tę cenę- chętnie będę pośredniczył- mają jescze kilka sztuk.
Comment
-
-
behemoth napisal/a
No trudno. Jakby ktoś zrezygnował, nieodebrał przesyłki czy jeszcze coś innego to ja bardzo chętnie łyknę.
Niestety jak sie dowiedzialem kufel wyszedl troche pözniej do obiegu i nie bylo mozliwosci wysylki za granice.
Pomimo wielu ofert w pomocy nabycia albo przekazania mojej osobie tego kufla-jeszcze przed jego ukazaniem sie.-pozostalem na lodzie i juz nie mam mozliwosci jego zakupu-szkoda-bo bym mial ladna pamiatke
Comment
-
-
Andi napisał(a)
Czekalem na ten kufel i myslalem ze przy okazji mojego pobytu w Polsce uda mi sie zalapac.
Niestety jak sie dowiedzialem kufel wyszedl troche pözniej do obiegu i nie bylo mozliwosci wysylki za granice.
Pomimo wielu ofert w pomocy nabycia albo przekazania mojej osobie tego kufla-jeszcze przed jego ukazaniem sie.-pozostalem na lodzie i juz nie mam mozliwosci jego zakupu-szkoda-bo bym mial ladna pamiatkeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment