BrowarBizowa torba na butle

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
    dadek
    Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
    2023-04-27, 02:48
  • pawel542
    Torba zacierna Brewmaster
    pawel542
    Mam do sprzedania nową, nieużywaną torbę zacierną firmy Brewmaster. Torba pozwala na uwarzenie własnego piwa metodą "Brew in a bag", która pozwala na znaczne skrócenie czasu warzenia piwa, dzięki pominięciu procesu filtracji. Torba spokojnie mieści się w 30 litrowym garnku....
    2017-08-21, 20:47
  • Tivolo
    TORBA Łowcy Birofiliów
    Tivolo
    Kupię lub wymienię na birofilia tyską torbę z naszywką Łowcy Birofiliów. Tylko w bardzo dobrym stanie. Były kiedyś prezentami na tyskiej giełdzie.
    2019-10-14, 20:03
  • dadek
    Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 00:48
  • e-prezes
    La mi' Birra, TIPA
    e-prezes
    5,6% alk. Butelka 0,33 nabyta w sklepiku winnym (Bottega Portanova) niedaleko lokalu Birra Baladin. Cena 6€, czyli w typowych dla Bolonii cenach.

Właściciel sklepiku mówił, że ma je gościnnie, gdyż jego przyjaciel otwarł browar w Toskanii, dokładnie w Empolii. Z profilu FB wynika,...
    2023-02-21, 10:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...